tirsdag 21. mai 2013

Det ene drar med seg det andre!

Først og fremst håper jeg alle har hatt en fin 17. mai feiring, det har vi. Dagen er som vanlig fullpakket fra morgen til kveld, men det er bare kos. Vi har som tradisjon med familien til Daniel at vi spiser frokost på et bakeri på torget i Tønsberg, deretter drar vi en tur til familie på Tjøme, for så å dra til Husøy skole hvor vi var med på diverse aktiviteter. På kvelden ble det grilling hos mine foreldre. Jentene koste seg og holdt vel ut til klokken var nærmere ti. 

Pinsen var jo bare helt fantastisk. Jentene synes det var stor stas å få gå barbent i sanden og kun ha på en tynn sommerkjole. 

Vi har jo en del prosjekter her i det nye huset, og ofte fører det ene med seg det andre. I hagen bak huset legger det seg en god del vann som ikke forsvinner, og plenen er full av mose, så den ser ikke pen ut. Det er også alt for vått til å kunne gå der uten gummistøvler. Vi har derfor funnet ut at vi skal drenere hagen bak huset, og ble enige med graverfirmaet at hagen foran huset får vente til neste år. Men så dukket problemet opp.... Hvor var drenskummen? Vi snakket med kommunen, tidligere huseier, naboer osv, uten hell. Det ble til at vi rett og slett bare måtte begynne å ta opp beleggningsstenen og leite. Vi brukte armeringsjern til å stikke ned i bakken, men uten hell.
Til slutt hadde en av naboen gått igjennom noen papirer og funnet ut at deres drenskum lå ca 2 meter fra husveggen, rett ut fra vannkrana på husveggen, så da sjekket vi der og vi fant den heldigvis. Vi må grave opp foran huset også, så da blir det begge deler av hagen i år alikevel. Men, men. 




Etter noen dager med sol kom regnet, men det synes Amalie bare var gøy. Hun koste seg masse ute i regnet, og plutselig ser jeg at hun står med spaden og heller vann over hodet...

Vi har iallefall hatt en super pinse og håper vi får mange flere slike deilige sommerdager:)

Yvonne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar